Munch through our world of delicious products.

Discover More


Once upon a time, a bunch of biscuit makers decided to share their wonderful creations with the world…

 

Tell Me More!


Get your daily dose of fun with exciting updates, yummy ideas and exciting games.

Munchy’s

9 Jul 2018 at 11:07am

Wahhh, tahniah Puan Nor Aida! Inilah dia pemenang hadiah utama Peraduan LEXUS Little Moments Bond To Menang. Dan tahniah juga buat para pemenang lain yang telah dihubungi. Terima kasih kepada semuaaa yang share bonding moments. Terus stay updated dengan Munchy’s untuk post-post menarik! #BondtoMenang #Lexus20

176 Likes · 37 Comments · 25 Shares

Munchy’s

Jul 3, 2018

Munchy’s

3 Jul 2018 at 5:07am

The way to a healthier lifestyle is paved by the little things you do. Watch on to find out how to start! #HealthySmallStep #itsOKtoKrunch

358 Likes · 10 Comments · 9 Shares

Munchy’s

30 Jun 2018 at 10:06am

Woohoo! Nama pemenang dah keluar, haa tengok siapa yang bertuah kat sini - http://bit.ly/2MBKRS6 SHRMZB semua! #BalikKampungBersamaMunchys #RayaSebulan

53 Likes · 11 Comments · 2 Shares

Munchy’s

23 Jun 2018 at 3:06am

Tau tak pasal Roti Kroisan 7DAYS? Haa, meh sini Kak B cerita sikit. #ApaBendaNi #7DAYS #KakBTau

1979 Likes · 107 Comments · 66 Shares

Munchy’s

12 Jun 2018 at 10:06am

Tak sudah lagi dengan lawak hambar dia. Apa-apa pun, kitorang harap Raya korang meriah tahun ni!

Nak lagi meriah, join contest kitorang - http://bit.ly/BalikKampungBersamaMunchys Duit Raya berjumlah RM60k menanti, tau! #BalikKampungBersamaMunchys

20351 Likes · 19 Comments · 34 Shares

Munchy’s

6 Jun 2018 at 4:06am

Kalau menang duit raya bernilai RM60,000, korang nak share-share dengan siapa? #sharingiscaring #PeraduanMunchys

Tak share pun takpe, tapi kalau nak menang, ni cara dia!
Langkah 1: Beli produk Munchy’s bernilai RM15 dan ke atas dalam satu resit.

Langkah 2: Jawab soalan mudah ni: Terdapat RM60,000 wang tunai untuk dimenangi dalam peraduan ini. BETUL atau SALAH?

Langkah 3: Taip MUNCHYS <jarak> 5 digit terakhir nombor resit <jarak> tarikh resit HHBBTT <jarak> amaun pembelian produk Munchy’s RM00.00 <jarak> Jawapan <jarak> No. KP 12 digit <jarak> nama. Lepas tu, SMS ke 36266 dari 5 Mei - 30 Jun 2018.

Tertakluk pada terma dan syarat. Peraduan berakhir pada 30 Jun 2018. http://bit.ly/BalikKampungBersamaMunchys #BalikKampungBersamaMunchys

1457 Likes · 136 Comments · 120 Shares

Munchy’s

4 Jun 2018 at 10:06am

Kak B ada info pasal pesen bebudak sekarang! Watch and learn, okayyy? #ApaBendaNi #7Days #KakBTau

1455 Likes · 68 Comments · 53 Shares

Munchy’s

29 May 2018 at 2:05am

Dad jokes, sampai bila-bila pun hambar. Luls. Tapi at least, sambil bersahur tu, segar lah sikit, kan? #SelamatBersahur

Kalau menang RM60,000 konfem segar, kan? Klik sini http://bit.ly/BalikKampungBersamaMunchys kalau nak menang! #BalikKampungBersamaMunchys

13213 Likes · 45 Comments · 103 Shares

Munchy’s

21 May 2018 at 4:05pm

Make a #HealthySmallStep and have an Oat Krunch for sahur! 💪 It contains oat that help you last till berbuka time. #OK4Sahur #ItsOKtoKrunch

22834 Likes · 20 Comments · 32 Shares

Munchy’s

18 May 2018 at 1:05pm

Menjelang musim Raya nanti, ada korang buat kabinet baru? 😏
#Munchys #HarapanDapur

37 Likes · 0 Comments · 7 Shares

Munchy’s

18 May 2018 at 12:05pm

Jaga-jaga Malay-nials, Kak B tau slang korang. What other slangs do you guys know? Ajar Kak B sikit plis. #ApaBendaNi #7Days #KakBTau

1090 Likes · 90 Comments · 48 Shares

Munchy’s

13 May 2018 at 1:05am

Apa ayat fevret mak korang? Apa pun dia kata, we know her love goes from the lost tupperwhere and back ❤️ Happy Mother’s Day! #7Days #HariHariHariIbu

306 Likes · 45 Comments · 26 Shares

Munchy’s

7 May 2018 at 11:05am

Haaa, agak-agak mana satu yang kena. #PilihlahCHOCO #HidupKenaSedap

372 Likes · 59 Comments · 21 Shares

Munchy’s

5 May 2018 at 4:05am

So harini, beli Munchy’s banyak-banyak, makan puas-puas then boleh join contest kitorang! #DuitRaya60k

Langkah 1: Beli produk Munchy’s bernilai RM15 dan ke atas dalam satu resit.

Langkah 2: Jawab soalan mudah ni: Terdapat RM60,000 wang tunai untuk dimenangi dalam peraduan ini. BETUL atau SALAH?

Langkah 3: Taip MUNCHYS <jarak> 5 digit terakhir nombor resit <jarak> tarikh resit HHBBTT <jarak> amaun pembelian produk Munchy’s RM00.00 <jarak> Jawapan <jarak> No. KP 12 digit <jarak> nama. Lepas tu, SMS ke 36266

Peraduan bermula 5 Mei hingga 30 Jun 2018. Tertakluk pada terma dan syarat - http://bit.ly/BalikKampungBersamaMunchys Good luck semua! #BalikKampungBersamaMunchys

4998 Likes · 178 Comments · 516 Shares

Munchy’s

3 May 2018 at 4:05am

It’s just one floor la, so why not start with a #HealthySmallStep to a healthier lifestyle? #OatKrunch #ItsOKtoKrunch

5846 Likes · 58 Comments · 158 Shares

Munchy’s

30 Apr 2018 at 4:04am

Delicious chocolate chips, an indulgent chocolate drizzle. Take a bite of the perfect moment with CHOC-O!

16404 Likes · 70 Comments · 256 Shares

Munchy’s

24 Apr 2018 at 4:04am

Tag a friend to take this #HealthySmallStep with you! Inspired by - http://bit.ly/ClimbtoSuccess
#OatKrunch #climbtosuccess

969 Likes · 13 Comments · 24 Shares