Munch through our world of delicious products.

Discover More


Once upon a time, a bunch of biscuit makers decided to share their wonderful creations with the world…

 

Tell Me More!


Get your daily dose of fun with exciting updates, yummy ideas and exciting games.

Munchy’s

13 Aug 2018 at 4:08am

Bestnyaa dapat spend time dengan mama dekat theme park. Semua sebab dalam pek LEXUS 20th Anniversary ada free kid voucher ke Sunway Lagoon dan Sunway Lost World of Tambun! Boleh beli kat kedai atau kalau nak lagi senang, terus beli dekat - http://bit.ly/MunchysLazada

#LEXUS20thAnniversary #TicketToHappiness

827 Likes · 15 Comments · 56 Shares

Munchy’s

Aug 12, 2018

Munchy’s

8 Aug 2018 at 4:08am

From jamming at home to rocking out like a star.. #indulgencestartswithadrizzle

8052 Likes · 65 Comments · 168 Shares

Munchy’s

Aug 1, 2018

Munchy’s

1 Aug 2018 at 4:08am

Cepat beli pek LEXUS 20th Anniversary! Dalam tuuu ada surprise! Boleh beli kat kedai atau kalau nak lagi senang, terus beli kat Shoppee - http://bit.ly/MunchysShopee

#LEXUS20thAnniversary #TicketToHappiness

1727 Likes · 56 Comments · 179 Shares

Munchy’s

1 Aug 2018 at 1:08am

38 Likes · 0 Comments · 4 Shares

Munchy’s

1 Aug 2018 at 1:08am

47 Likes · 0 Comments · 1 Shares

Munchy’s

23 Jul 2018 at 4:07am

Indulge in the ultimate moment with a soothing combination of your favourite tunes and CHOC-O.
#indulgencestartswithadrizzle

6291 Likes · 45 Comments · 143 Shares

Munchy’s

9 Jul 2018 at 11:07am

Wahhh, tahniah Puan Nor Aida! Inilah dia pemenang hadiah utama Peraduan LEXUS Little Moments Bond To Menang. Dan tahniah juga buat para pemenang lain yang telah dihubungi. Terima kasih kepada semuaaa yang share bonding moments. Terus stay updated dengan Munchy’s untuk post-post menarik! #BondtoMenang #Lexus20

180 Likes · 38 Comments · 25 Shares

Munchy’s

Jul 3, 2018

Munchy’s

3 Jul 2018 at 5:07am

The way to a healthier lifestyle is paved by the little things you do. Watch on to find out how to start! #HealthySmallStep #itsOKtoKrunch

361 Likes · 10 Comments · 9 Shares

Munchy’s

30 Jun 2018 at 10:06am

Woohoo! Nama pemenang dah keluar, haa tengok siapa yang bertuah kat sini - http://bit.ly/2MBKRS6 SHRMZB semua! #BalikKampungBersamaMunchys #RayaSebulan

56 Likes · 11 Comments · 2 Shares

Munchy’s

23 Jun 2018 at 3:06am

Tau tak pasal Roti Kroisan 7DAYS? Haa, meh sini Kak B cerita sikit. #ApaBendaNi #7DAYS #KakBTau

1974 Likes · 107 Comments · 66 Shares

Munchy’s

12 Jun 2018 at 10:06am

Tak sudah lagi dengan lawak hambar dia. Apa-apa pun, kitorang harap Raya korang meriah tahun ni!

Nak lagi meriah, join contest kitorang - http://bit.ly/BalikKampungBersamaMunchys Duit Raya berjumlah RM60k menanti, tau! #BalikKampungBersamaMunchys

20271 Likes · 19 Comments · 33 Shares

Munchy’s

6 Jun 2018 at 4:06am

Kalau menang duit raya bernilai RM60,000, korang nak share-share dengan siapa? #sharingiscaring #PeraduanMunchys

Tak share pun takpe, tapi kalau nak menang, ni cara dia!
Langkah 1: Beli produk Munchy’s bernilai RM15 dan ke atas dalam satu resit.

Langkah 2: Jawab soalan mudah ni: Terdapat RM60,000 wang tunai untuk dimenangi dalam peraduan ini. BETUL atau SALAH?

Langkah 3: Taip MUNCHYS <jarak> 5 digit terakhir nombor resit <jarak> tarikh resit HHBBTT <jarak> amaun pembelian produk Munchy’s RM00.00 <jarak> Jawapan <jarak> No. KP 12 digit <jarak> nama. Lepas tu, SMS ke 36266 dari 5 Mei - 30 Jun 2018.

Tertakluk pada terma dan syarat. Peraduan berakhir pada 30 Jun 2018. http://bit.ly/BalikKampungBersamaMunchys #BalikKampungBersamaMunchys

1456 Likes · 136 Comments · 132 Shares

Munchy’s

4 Jun 2018 at 10:06am

Kak B ada info pasal pesen bebudak sekarang! Watch and learn, okayyy? #ApaBendaNi #7Days #KakBTau

1452 Likes · 68 Comments · 52 Shares

Munchy’s

29 May 2018 at 2:05am

Dad jokes, sampai bila-bila pun hambar. Luls. Tapi at least, sambil bersahur tu, segar lah sikit, kan? #SelamatBersahur

Kalau menang RM60,000 konfem segar, kan? Klik sini http://bit.ly/BalikKampungBersamaMunchys kalau nak menang! #BalikKampungBersamaMunchys

13164 Likes · 45 Comments · 102 Shares

Munchy’s

21 May 2018 at 4:05pm

Make a #HealthySmallStep and have an Oat Krunch for sahur! 💪 It contains oat that help you last till berbuka time. #OK4Sahur #ItsOKtoKrunch

22743 Likes · 20 Comments · 32 Shares